In 2019 waagt Mariska Bosman een sprong in het diepe. Ze kiest voor een baan als backoffice medewerker. Zonder ervaring in het vak, maar met een positief gevoel bij ons bedrijf. Vijf jaar later is ze nog steeds blij dat ze naar haar gevoel heeft geluisterd. “Ultiem werkgeluk, dat gun ik iedereen.”

Als verkoopmedewerkster krijgt Mariska een tip van een vriendin van haar nichtje. Die werkt op dat moment bij ons en weet zeker dat Mariska hier op haar plek zou zijn. “Het kennismakingsgesprek was meteen raak”, lacht ze. “Een week later had ik mijn eerste werkdag. In het begin stelde ik vooral contracten op, maar al snel leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Na een paar maanden draaide ik volwaardig mee in het complete verloningsproces.”

Driedubbele functie

En daar blijft het niet bij. Naast backoffice medewerker is Mariska namelijk ook officemanager. Een rol die perfect bij haar past. “Ik ben wat je noemt een échte regeltante. Events organiseren, cadeaus verzorgen, kleine klusjes doen… Laat het maar over aan mij. Honderd procent zeker dat het in orde komt.”

“Ik ben wat je noemt een échte regeltante”

“Iedereen staat hier voor elkaar klaar”

Sinds kort is daar zelfs een derde functie bijgekomen. In de zoektocht naar een interne vertrouwenspersoon kwamen we namelijk uit bij Mariska. “Ik heb veel geduld en vind het leuk om te weten hoe anderen in het leven staan”, aldus de klassieke duizendpoot. “Collega’s weten me goed te vinden. En het zit in mijn natuur om anderen te helpen. In deze rol kan ik een steentje bijdragen aan een fijne en veilige werksfeer. Heel bijzonder om te mogen doen.”

Gesprekspartner

Ook voor onze klanten is Mariska een aangename gesprekspartner. “Wij zijn de backoffice die ze zelf niet hebben. Daarom is het heel belangrijk om goed te luisteren en daarop te anticiperen. Doorvragen hoort daar ook bij. Het geeft veel energie om vraagstukken op te lossen. Omdat we zoveel schakelen, leer je elkaar goed kennen. In feite worden onze contactpersonen een soort collega’s.”

Werkgeluk

Mariska voelt zich hier helemaal op haar plek. “Klanten helpen is fantastisch. En om dat zo goed mogelijk te blijven doen, breiden we onze kennis steeds uit, bijvoorbeeld met interne trainingen. Dit bedrijf is precies wat ik zocht toen ik in 2019 iets anders wilde. Iedereen staat voor elkaar klaar en is meegaand. Het ultieme werkgeluk dat ik hier heb gevonden, dat gun ik iedereen.”

Wil jij ook bij Backofficer werken?

Lijkt het jou leuk om bij BackOfficer te komen werken? Ben je enthousiast, leergierig en kun je goed samenwerken? Ben je iemand die net als wij je schouders eronder wilt zitten en altijd een goede indruk bij onze partners wilt achterlaten?