In 2018 begonnen Frank van Liempt en Esther van Liempt – Trompert
samen Future for People. Een oer-Brabants uitzendbureau dat zich richt op
logistiek en transport. Ze runnen het bedrijf met z’n tweeën, maar ook weer
niet. “We werken al vanaf dag één samen met BackOfficer”, aldus Esther.

Vlak voor de start van Future for People gingen Frank en Esther op zoek naar een backoffice dienstverlener, zodat ze zelf konden focussen op uitzenden. Wij waren toen één van de partijen die ze uitnodigden voor een gesprek. Esther: “We hadden meteen een goed gevoel. Het contact was heel persoonlijk en de transparante werkwijze sprak ons aan. We wisten zeker: met BackOfficer komen we niet voor verrassingen te staan.”

Als collega’s

De klik van toen is er nog altijd. Sterker nog: we zijn alleen nog maar meer naar elkaar toe gegroeid. “Medewerkers van BackOfficer voelen als onze collega’s”, vertelt Esther. “Als ik bel, weten ze wie ik ben en wat er speelt. Ook kennen ze de namen van onze flexmedewerkers. Het maakt niet uit wie ik aan de lijn heb: we schakelen supersnel en makkelijk, en de inzet, betrokkenheid en flexibiliteit is groot.”

“Fijn dat de verloning altijd op tijd is én klopt”

“Zonder BackOfficer kunnen we niet bestaan”

Ook over onze dienstverlening is de eigenaresse van Future for People te spreken. “We hoeven alleen maar de uren van onze mensen in te voeren en jullie verwerken alles. Daarbij zijn jullie alert op reminders. Sterker nog: jullie blijven actief tot alles verwerkt is. Verder is het fijn dat de verloning altijd op tijd is én klopt. Superbetrouwbaar dus. Bij het opstellen van de contracten gaat het niet anders. Wij leveren gegevens aan en jullie regelen het.”

Juridische kennis

Onze samenwerking met Frank en Esther houdt overigens veel meer in dan alleen het werk oppakken dat ze ‘over de schutting gooien’. Ook inhoudelijk willen we van meerwaarde zijn. “En dat lúkt”, aldus Esther. “Als we een vraag hebben over verzuim, salaris of contracten, kunnen we rekenen op jullie juridische kennis en een onderbouwd advies. Meteen of na wat uitzoekwerk. Hierdoor kunnen wij de goede dingen doen.”

Grote meerwaarde

“We hebben jullie echt nodig”,  besluit Esther. “Sterker nog: zonder BackOfficer kunnen we niet bestaan. Althans, niet op de manier zoals we zouden willen. We blijven graag met z’n tweeën. En nog belangrijker: we willen vooral werken als intermediair. Dat kan met zo’n fijne, solide backoffice.”

Ook geïnteresseerd in onze diensten?

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien met onze betrouwbare backoffice-ondersteuning.
Lees meer over onze diensten of neem direct contact met ons op.