Je backoffice in goede handen

Laat BackOfficer juridisch werkgever zijn van jouw flexmedewerkers, dan loop jij geen onnodig ondernemersrisico meer en wordt de hele backoffice tot in de puntjes geregeld. Ook betalen wij jou wekelijks je marge uit. Zo win je tijd, heb jij altijd jouw verdiende geld en kun jij je zonder zorgen focussen op jouw klanten en flexmedewerkers.

Wil jij:

  • Het juridisch werkgeverschap en backoffice uitbesteden waardoor de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd blijft?
  • Wekelijks jouw verdiende marge ontvangen, ook wanneer de inlener de factuur nog niet heeft betaald?
  • Zoveel als mogelijk beschermt zijn tegen ondernemersrisico’s zoals debiteurenrisico, aansprakelijkheid en ziekteverzuim?
  • Dat je backoffice goed geregeld is waardoor jij je handen vrij krijgt voor inleners en flexmedewerkers?

“We zijn in een mum van tijd vlekkeloos overgegaan”

Boudewijn Rigbers van Mediterranean Carreers

Loop jij tegen problemen aan?

Als flexondernemer heb je dagelijks te maken met veel uitdagingen. Zeker als het gaat om de backoffice. Zo kan de ET-regeling voordelen bieden maar ook risico’s. Kan de bezetting van de backoffice kopzorgen geven. Om maar te zwijgen van niet betalende debiteuren of het ziekteverzuim. Zie ons als jouw collega op afstand die de administratie accuraat en tot in de puntjes voor je verzorgd. Wij zijn specialist en doen niets anders. Wat zou jij met ons willen bespreken?

+5.000

Flexmedewerkers verloond

+12 mln

Uren verloond

8,8

Waardering van onze partners

Jouw voordelen

Het juridisch werkgeverschap uitbesteden biedt jou belangrijke voordelen. Hieronder lichten we er enkele toe. Graag vertellen we je ook welke vele andere voordelen wij je kunnen bieden.

Continuïteit

Geen zorgen meer om de wekelijkse verloning. Altijd een ervaren team om je heen die jouw backoffice bestiert. Als verlengstuk van je eigen organisatie. Alle administratieve rompslomp uit handen genomen. En geen zorgen om de wet WTTA.

Cashflow

Na de facturatie betalen we jouw marge meteen uit. En dat geeft rust. De debiteuren worden vooraf gecontroleerd en verzekerd. We verzorgen het complete debiteuren beheer. Zo krijg jij meer tijd en focus voor andere belangrijke werkzaamheden.

Risicobeperking

Met de steeds veranderende wetgeving zijn er veel juridische verplichtingen en ondernemersrisico’s. Wij zijn volledig gecertificeerd en dragen hier zorg voor. Zo ben jij beschermt en loop je geen onnodige risico’s.

Ook geïnteresseerd in onze backoffice?

Ontdek hoe wij jouw uitzendbureau kunnen helpen en beschermen met onze backoffice.
Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

klantverhalen

“De samenwerking neemt veel zorgen weg”

Sinds de start van Goudgediende werkt Joost samen met BackOfficer. Op aanraden van een gedeelde relatie. “Een vriend van me is ook klant bij jullie”, vertelt Joost. “Hij drukte me op het hart dat jullie een specialist zijn die ontzorgt. En dat blijkt ook. Dankzij jullie juridische kennis heb ik geen omkijken naar wet- en regelgeving en certificeringen.

Jouw collega op afstand

Bij BackOfficer ben je geen nummertje, maar een waardevolle partner. We geloven in persoonlijke aandacht en een nauwe samenwerking. Of je nu een groot of klein uitzendbureau hebt, we zorgen ervoor dat je altijd een vaste contactpersoon hebt die jouw business en organisatie door en door kent. Samen bouwen we aan gezamelijk succes!

Meer informatie over juridisch werkgever zijn uitbesteden?

Download onze brochure

Meer weten? In onze brochure geven we meer informatie over diverse onderwerpen, zoals:

  • Wat houdt een samenwerking precies in?
  • Wat is ons tarief en wat doen we allemaal?
  • De voordelen van werken met BackOfficer.

Vragen?

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek? Wellicht heb je specifieke vragen over risico’s waarmee jij nu te maken heeft en wij wellicht in kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Louis is onze new business manager en helpt je graag. Bel 085-076 1410 of stuur een mailtje naar info@backofficer.nl.