Backoffice voor intermediairs met ZZP’ers

Opdrachtgevers en opdrachtnemers (zzp’ers) hebben graag zekerheid over de arbeidsrelatie die ze met elkaar aangaan. De wet DBA (deregulering beoordeling arbeidsrelaties) is onduidelijk en kan voor grote risico’s zorgen. BackOfficer helpt jou met alle juridische contracten, facturatie, debiteurenbeheer en software. Zo is alles juridisch goed geregeld (wet DBA) en ontvang jij wekelijks meteen je marge. We lichten alles graag toe in een vrijblijvend gesprek.

Wil jij:

  • Geen onnodige risico’s lopen gezien wet DBA?
  • Wekelijks je marge uitbetaald krijgen?
  • Juridisch alles goed op orde hebben?
  • Werken met een backoffice met kennis van ZZP zaken?

“BackOfficer sprong er meteen bovenuit: qua techniek én met hun mentaliteit”

Boudewijn Rigbers van Mediterranean Careers

Samen de mogelijkheden bespreken

Ieder heeft zijn eigen wensen als het gaat om de invulling van een backoffice. Zo zal de een graag gebruik maken van juridisch advies over bepaalde zaken en een ander houdt niet van het beheren van zijn of haar administratie. Zie ons als jouw collega op afstand die je altijd van eerlijk en helder advies voorziet, de administratie accuraat en tot in de puntjes verzorgd. Een compleet team staat voor jou klaar met de juiste kennis en kunde.

+375

ZZP’ers bediend

+650

Opdrachtgevers geholpen

100%

Inzet voor volle tevredenheid

Jouw voordelen

Als intermediair voor ZZP’ers streef je naar succes, maar dagelijks word je geconfronteerd met verschillende obstakels, zoals administratieve rompslomp en juridische risico’s. Hieronder vind je enkele voordelen van een samenwerking met de backoffice van BackOfficer die je kan helpen deze uitdagingen te overwinnen.

Continuiteit

Geen zorgen meer om een backoffice die met een gedreven en kundig team en juiste software alle wekelijkse werkzaamheden voor je uitvoert. Als verlengstuk van je eigen organisatie. Zodat jij geen zorgen meer hebt over de wet DBA.

Cashflow

Na de facturatie betalen we meteen de ZZP’er uit alsook jouw marge. En dat geeft rust. De opdrachtgevers worden vooraf gecontroleerd en verzekerd. We verzorgen het complete debiteuren beheer. Zo krijg jij meer tijd en focus voor andere belangrijke zaken.

Risicobeperking

Met de steeds veranderende wetgeving zijn er veel juridische verplichtingen en ondernemersrisico’s. Wij zijn volledig gecertificeerd en dragen hier zorg voor. Zo ben jij beschermt en loop je geen onnodige risico’s.

Ook geïnteresseerd hoe onze backoffice ZZP’ers en opdrachtgevers faciliteert?

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien met onze betrouwbare ZZP backoffice ondersteuning.
Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en ervaar het verschil!

klantverhalen

“BackOfficer zoekt altijd naar een manier die voor mij past.”

Tamer Kasoglu heeft Flex Technique opgericht in februari 2017. Hij had op het gebied van uitzenden al wat vlieguren gemaakt als accountmanager bij twee verschillende technische uitzendbureaus die elk een andere werkwijze hadden en hij besloot na een paar jaar om voor zichzelf te beginnen…

Jouw collega op afstand

Bij BackOfficer ben je geen nummertje, maar een waardevolle partner. We geloven in persoonlijke aandacht en een nauwe samenwerking. Of je nu een groot of klein uitzendbureau hebt, we zorgen ervoor dat je altijd een vaste contactpersoon hebt die jouw business en organisatie door en door kent. Samen bouwen we aan gezamelijk succes!

Vragen?

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek? Wellicht heb je specifieke vragen over risico’s waarmee jij nu te maken heeft en wij wellicht in kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Louis is onze new business manager en helpt je graag.
Bel 085-076 1410 of stuur een mailtje naar info@backofficer.nl.